Μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση έλαβε χώρα στις 26-4-2023 .
Φοιτητές των τμημάτων Βιοχημείας,Γεωπονίας,Τεχνολογίας τροφίμων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθηήτριές μας της κατεύθυνσης θετικών σπουδών Β και Γ Λυκείου για τις αντίστοιχες σχολές και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.
Παρουσίασαν επίσης το πρόγραμμα της ερευνητικής ομάδας iGEM Thessaly 2023 με το οποίο συμμετέχουν σε ένα διεθνή διαγωνισμό για την επεξεργασία του κατσίγαρου.,του υπολείμματος της ελιάς μετά την παραγωγή του ελαιόλαδου.
Οι φοιτητές που ήρθαν στο σχολείο μας:
-Μαρία Μπέμπη, υποψήφια διδάκτορας στο τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου